Rólunk

„Amikor minden változik, a legnagyobb veszély nem a változás maga, hanem az, hogy ha a tegnap logikájával akarunk szembenézni vele.” 
(Peter Drucker)

Ha akár egyéni, akár csapat, akár szervezet szinten van egy álmotok, amihez szeretnétek közelebb jutni, fejlődni szeretnétek, vagy van egy elakadásotok, amin szeretnétek túllendülni, és ehhez előrevivő, fenntartható megoldásokat kerestek, módszertani változatossággal, magas szakmai minőséggel, forduljatok hozzánk bizalommal.

Szabó Tamara

ÜGYVEZETŐ
senior szervezetfejlesztő
tréner
egyéni, csoportos és teamcoach (MCC*)

Eredeti végzettségem angol-nyelvészet szakos bölcsész, és nemzetközi kommunikáció szakon végzett közgazdász vagyok. Majd jártasságot szereztem a különböző fejlesztő módszertanok széles választékában, végeztem számos coachképzést, facilitátorképzést, trénerképzést. 

Több mint tíz évet töltöttem el egy multinacionális környezetben: feleltem belső kommunikációs rendszer kialakításáért és működtetéséért, stratégiai tervezésért, innovációs tevékenységekért. 2010-ben kezdődött fejlesztő szakemberi pályafutásom. Mára már nagyon sok módszertanban (egyéni, csoportos, teamcoaching, facilitáció, készségfejlesztés, komplex szervezetfejlesztés) otthonosan mozgok. Egyaránt dolgozom multikkal, és KKV-kkel, a legkülönbözőbb szektorokban, a végeken dolgozó kollégákkal és (felső)vezetőkkel.

Hivatásom a szakmám, a nemzetközi trendeket követve, a helyi körülményekre szabva nyújtok támogatást partnereimnek, megértve helyzetüket, mozdítva őket egy elérhetőbb, magasabb minőségű, fenntarthatóbb működés felé. 

2021-ben alapítottam meg a Co-Create Kft-t. Hiszek a partnerségben, az együttműködésben, a jó találkozásokban, a közös gondolkodásokban, a sokszínű kreatív megközelítésekben, és az ezeket követő közös cselekvésben, ami végül egy fenntarthatóbb, egészségesebb, gördülékenyebb működéshez vezet. Szakmai együttműködéseken keresztül végzem munkám.

* Master Coach Certificate, a Nemzetközi Coaching Szövetség legmagasabb szintű nemzetközi akkreditációja

Partnerek, akikkel ko-kreálunk

Boros Rita

HR szakember, coach, teamcoach

Holló Ágnes

HR szakember, coach, teamcoach, bodywork facilitator

Nyakas Kitti

HR tanácsadó, szervezetfejlesztő, tréner, ACC coach és teamcoach

Urbán Orsolya

HR szakember, coach

Dr. Sándor Jenő

executive coach, szenior tanácsadó, pszichodráma vezető

Kováts Dóra

Coach, teamcoach, agile coach, facilitátor, pszichodráma vezető

Csetneki Csaba

coach (PCC, ACTC), tréner, mentor coach és coaching szupervízor

Peuker Gabriella

Viselkedéselemző, coach, teamcoach, tréner